Zwanenwater, 12 luxe villa’s
in Zuidpolder - Eemnes

Aan de rand van Eemnes – tegen Laren en Blaricum – wordt Zuidpolder gerealiseerd. Een waterrijke, groene én zeer energiezuinige leefomgeving. Op het mooiste plekje van Zuidpolder komt Zwanenwater. U begrijpt dat we voor zo’n bijzondere locatie alles uit de kast hebben getrokken. Het resultaat mag er zijn. Zwanenwater is groots. Zwanenwater heeft allure. Zwanenwater staat voor vrijheid op-en-top. De 12 twéé-onder-één-kapwoningen op riante kavels zijn erg charmant om te zien door de rijk gedetailleerde dorpse architectuur. Gunt u zichzelf deze luxe? Dan geniet u straks van een tuin aan het water, water voor de deur, veel leefruimte, twee badkamers of 4 slaapkamers.Dit is het comfort van nieuwbouw in een stad die aanvoelt als een heerlijk dorp en zijn sporen al heeft verdiend.

Eemnes
rust, ruimte, groen en water

De zuidzijde van Eemnes krijgt goed gezelschap in de vorm van 500 nieuwbouwwoningen. Zuidpolder wordt niet in één keer gebouwd. Stukje bij beetje groeit Zuidpolder op bijna natuurlijke wijze.

De bouw begint tegen het bestaande dorp aan. Wonen in Zuidpolder staat voor nieuw wonen, omringd door water en groen, maar dan wel met het bestaande dorp op loop- en fietsafstand. Ideaal toch? Want zeg zelf, wie nieuwbouw koopt, heeft het getroffen. Minimaal onderhoud, indeling en inrichting volledig zoals u het wilt en iedereen is nieuw in de wijk dus kinderen maken snel vriendjes.

De woningen in Zuidpolder zijn voorzien van de minimale Energie Prestatie Coefficient (EPC) van 0. Deze norm geeft aan hoe energiezuinig een huis is. Daarmee lopen we vooruit op de regelgeving die pas in 2020 van kracht wordt. Een woning met een EPC van 0 heeft minder CO2 uitstoot, is bijzonder comfortabel én uw stookkosten zijn lager. Dit is allemaal te danken aan de uitstekende isolatie en duurzame maatregelen die tijdens de bouw getroffen worden.

Eenheid in de verscheidenheid

U heeft de keuze uit twee woningtypen, de Waterjuffer en Wilde Zwaan. De verschillen tussen de twee woningtypen zitten met name in de stijl en details. De Waterjuffer woningen hebben een traditionele architectuur en zijn herkenbaar aan de bijzondere Mansarde kap. De woningen van type Wilde Zwaan zijn er naast de traditionele architectuur ook in een moderner jasje. De woningen worden op meerdere manieren uitgevoerd; met fraaie, rode baksteen of wit gekeimde gevels of een rieten dak. Zo is er voor elk wat wils! Kavel 1 t/m 3 en 16 worden verkocht als vrije kavel.

Bent u geïnteresseerd?

Laat uw gegevens achter dan nemen wij contact met u op.

Makelaars

Van der Waaij
Makelaars en Rentmeesters

Tel.: 0355 – 394 470

Voorma en Walch
Makelaars in het Gooi

Tel.: 0355 – 253 135

Impressies Zwanenwater

De woningen van Zwanenwater zijn heel divers. De verschillende impressies hierboven spreken voor zich. Neem contact op met de makelaars en ontvang de uitgebreide verkoopbrochure. Hierin leest u alles wat Zwanenwater u te bieden heeft!

Heijmans Huizen B.V.

Zwanenwater is
een ontwikkeling
van Heijmans Huizen B.V.

Van der Waaij
Makelaars en Rentmeesters

Wakkerendijk 178a
3755 DH Eemnes
Tel.: 0355 – 394 470
E-mail: info@waaijmakelaars.nl

vanderwaaije

Voorma en Walch
Makelaars in het Gooi

Ceintuurbaan 22
1271 BJ Huizen
Tel.: 0355 – 253 135
E-mail: info@voorma-walch.nl

voorma

ZWANENWATER
IS EEN ONDERDEEL
VAN ZUIDPOLDER
EEMNES

Zuidpolder Eemnes
DOOR communicatie & vorm